Uncategorized

8 minuutin sääntö farmaseuttisen kuljetuksen parhaat käytännöt rahdinantajille …

8 minuutin sääntö farmaseuttisen kuljetuksen parhaat käytännöt rahdinantajille …

Tämän toiminnan tarkoituksena on varmistaa kunkin valmistettu ja jaetun lääkkeen sukutaulu. 11 DSCSA: n on tarkoitus auttaa turvaamaan asiakkaat altistumiselta lääkkeille, jotka voivat olla vääriä, varastettuja, tartunnan saaneita tai muuten haitallisia. 6 Laki keskittyy erityisesti toimitusketjun siirtymiin niiden olosuhteiden sijasta, joissa lääkitys pidetään.

Nämä asetukset eivät määritä selvästi asianmukaisia ​​ekologisia olosuhteita lääkityksen varastointiin. 16 Lääkitysvarastointi on tullut erityisen välttämättömäksi, mikäli apteekkikenttä on tällä hetkellä läpi lukuisat nopeat muutokset. 17 Ainutlaatuista lähestymistapaa lääkkeiden tarjoamiseksi potilaille, jotka ovat tiili- ja laastiapteekkien ulkopuolella, saavat nopeasti vetoomuksen, mikä johtaa uusiin lääkkeiden vakauden ja vakauden riskeihin liittyviin ongelmiin.

17 Lukuisat vakuutuspalveluntarjoajat tekevät nyt omat postituspalvelunsa, kun taas muut yksiköt ovat laatineet oman kilpailunsa, kuten Amazonin lääkeyritys, pilleri, kuorma. 20 Coronavirus-sairaus 2019 (COVID-19) Pandemic on todellakin vielä enemmän kannustanut asiakkaita ja huumekauppoja käyttämään kontaktittomia vaihtoehtoja, kuten postimyynti- ja reseptin toimituspalveluita, jotta COVID-19.

19,21, ellei äärimmäistä hoitoa ole kehitetty, lääkityksen kuljettamiseen tuottajalta potilaalle käytetyt lähestymistavat saattavat käydä läpi erilaisia ​​säilytysolosuhteita, jotka eivät täytä yhteisöjen, kuten tuottajien ja USP: n, kehittämiä vaatimuksia.Asiakkaan ovelle toimitetut 2,19 lääkettä saattavat jättää ulkopuolelle, missä lämpötila ja muut ilmasto -olosuhteet saattavat häiritä lääkityksen eheyttä.

Huhuttu sumise puhtaiden ja steriilien tarvikkeiden varastoinnista kliinisillä alueilla

19 vakava sääolosuhteet, kuten kuiva loitsu ja äärimmäinen lämpö, ​​saattavat tehdä jääpussin arvottomiksi, ja lämpötilaherkät lääkkeet voivat johtaa huonolaatuiseen esineeseen, joka lopettaa työskentelyn tunnustettujen vaatimusten täyttämiseksi. 2 Muut olosuhteet, jotka voivat aiheuttaa mahdollisia ongelmia ulkopuolelle jätetyille lääkkeille, koostuvat äärimmäisistä sateista ja arvaamattomasta sääolosuhteesta.

1 Lämpötilan hallinta vaihtelee lääkityksen mukaan, vaihtelee varastosta huoneenlämpötilassa varastointiin pakastimessa. 10 Esimerkiksi insuliinia säilytetään optimaalisesti pitkäkestoista jääkaapissa Apteekkien toimituspalvelu useissa +2 C/36F-+8 C/46F: ssä, ja kun se on avattu, se tulisi varastoida useissa +2 c/36f-+25 C /77f tai +30 c/86f.4 Suurin osa suun kautta otettavista lääkkeistä tulisi varastoida kuivassa paikassa kaukana kosteudesta, ja jotkut tuotteet vaativat turvallisuutta kevyistä tai muista erityisistä säilytysolosuhteista.

1,23 Nämä tallennusvaatimukset ovat välttämättömiä aktiivisen komponentin suojaamiseksi lujuuden menetyksen välttämiseksi. 22 Pienessä määrässä tutkimuksia on tosiasiallisesti tutkittu, onko potilailla kyky ylläpitää lääkkeiden varastointivaatimuksia. 4,5 Nämä tutkimukset ovat yleensä tosiasiallisesti havainneet, että asiakas ei pelasta laajaa valikoimaa lääkkeitä tehokkaasti.

5 potentiaalisessa havainnollisessa seurantatutkimuksessa, jossa käytettiin vahvistettuja lämpötilan kirjaimia varastointiolosuhteiden arvioimiseksi, 50–58% potilaista pelasti biologiset lääkkeet olosuhteissa, jotka eivät täyttäneet varastointia koskevia vaatimuksia. 5 Asiakkaiden on ymmärrettävä asianmukaisen lääkityksen varastoinnin merkitys. Potilailla, joilla on heikko terveystaidot, voi olla esteitä, jotka estävät heitä täyttämästä olennaisia ​​vaatimuksia.

Ainoa opas puolustusterveysviraston menettelyohjeisiin

25,26 potilaalla, joilla ei ole peruuttamatonta osoitetta, voi olla ylimääräisiä vaikeuksia. On erittäin tärkeää pitää mielessä, että virheelliset tallennustekniikat saattavat vaikuttaa geneerisiin lääkkeisiin nopeammin. 22 Vaikka geneeristen lääkkeiden on osoitettava vastaavaa tehokkuutta tuotemerkkituotteelle, tuotannossa käytetyt apinat voivat olla erilaisia ​​ja voivat luonnollisesti johtaa kyseisen lääkkeen heikentymiseen.

Related Articles

Back to top button